Welkom op FuroCats.com,

FuroCats is een Hobby Ragdoll cattery in Westoverledingen te Duitsland, slechts 15 min. over de grens ter hoogte van Groningen. Wij (Jaap en Wendy) zijn in 2007 verhuisd naar dit prachtig, landelijk Oost Friesland, samen met onze twee dochters en al onze dieren! Een heerlijk vrijstaand huisje met grote schuren en 5000 m2 grond.Kittens FuroCats

De naam FuroCats is ontstaan uit de gedachte dat we onze twee hobby's en passies aan elkaar wilden koppelen.
Zoals je ziet zijn de katten onze ene hobby en passie en daarnaast hadden we jarenlang een  gespecialiseerde frettenwinkel en een gespecialiseerd Fretten Centrum.

Furo is het laatste gedeelte van de Latijnse naam voor de fret (Mustela putorius furo) en dat hebben we aan de kat gekoppeld, vandaar de naam FuroCats.

Wij hebben af en toe een nestje kittens deze zijn beschikbaar voor lieve zorgzame nieuwe baasjes.

Natuurlijk gaan de kittens pas weg als ze minimaal 13 weken oud zijn, en ze zijn dan volledig ingeënt en meerdere keren ontwormt. Ook is het kitten dan voorzien van een  chip en een Europees paspoort. FuroCats is lid van Nederlandse Katten Fokkers Vereniging waar wij ook onze stambomen aanvragen. Mocht je meer willen weten over dit prachtige katten ras, of (vrijblijvend) willen komen kennis maken met onze lieve Ragdolls , bel of mail ons dan even.

Op onze website vind je alle informatie over de Ragdoll en onze activiteiten op het gebied van fokken.
Ook voor onze (gewone) Europese korthaar hebben we ook een hoekje ingericht.
Al met al genoeg te lezen en te zien voor iedere kattenliefhebber.

Veel plezier,
Jaap en Wendy Rumping

 

 

Joomla templates by Joomlashine
odorous-labiovelar
odorous-labiovelar
odorous-labiovelar
odorous-labiovelar