De onderstaande poezen en katers zijn ondertussen met pensioen

 

Ragdoll - Poezen

Aramis de Neria Sam (2014)

Ik was helemaal verkocht aan dit geweldige poesje. Ik had deze cattery in Cyprus al vaker bekeken , en genoten van hun prachtige katten. Met fijne hulp was het toch gelukt om dit mooie choco poesje hiernaar toe te laten komen. Ze is sociaal en was in een paar dagen al helemaal gewend!
Ragdoll Cattery Aramis de Neria - Cyprus, bedankt voor deze super dame!

Na wat pech met haar zwangerschappen is ze bij haar laatste nest op 5 jarige leeftijd geopereerd ,ze kreeg een keizersnede en werd gelijk gesteriliseerd helaas hebben beide kittens het niet gehaald.


HCM, PKD (DNA) Negatief getest

 

 

Ragdoll - Katers

Smokey of Furocats (2011)

Smokey is een geweldig mooie Creme Bicolour knuffelkater! We waren helemaal gevallen voor zijn karakter ! En hebben daarom ook besloten hem te houden, hij is gecastreerd en leeft heerlijk tussen de poezen!Hij is inmiddels uitgegroeid tot een reus van ruim 6 kilo!

Smokey is een zoon uit de geweldige combinatie Sterre en Mika.


Mika Piccolo vom Hochmoorhof (2009)

Mika of ook wel Piccolo vom Hochmoorhof is een schitterende Seal bicolour kater uit mooie Duitse lijnen en met een ontzettend lief en aanhankelijk karakter. Mika gaf ons mooie forse kittens met een super fijn karakter. Mika is voorjaar 2020 gecastreerd op een leeftijd van bijna 11 jaar en met pensioen gegaan. Kijk voor meer foto`s van onze ragdolls bij Fotoalbum .

PKD (DNA) negatief getest HCM (DNA) negatief getest

 

mika
Joomla templates by Joomlashine
odorous-labiovelar
odorous-labiovelar
odorous-labiovelar
odorous-labiovelar